Over Ons

Voor iedere klant een passend en persoonlijk verzekeringsaanbod.

Paston Solutions is opgericht in 2011 door Martijn Burger en Fernand Schaling. Martijn en Fernand constateerden dat de Nederlandse InsureTech ontwikkelingen zich tot dan toe vooral richtten op het directe distributiekanaal. Zij geloven in de toegevoegde waarde van een verzekeringsadviseur en zagen mogelijkheden om de repeterende werkzaamheden van een verzekeringsadviseur te automatiseren. Zodat de adviseur meer ruimte krijgt om er te zijn voor zijn klanten.

Door hun gedrevenheid en passie voor het verzekeringsvak, is de Apollon Advies Software in de afgelopen jaren sterk uitgebreid met diverse functionaliteiten. Paston Solutions vindt het belangrijk dat de focus van de applicatie ligt op gebruiksgemak en eenvoudige configuratie. De verzekeringsadviseur kan hierdoor met weinig training, volledig zelfstandig de tool inrichten en gebruiken.

Martijn Burger

Development

Binnen Paston is Martijn verantwoordelijk voor de architectuur van de software, de ontwikkeling van de software en de technische ondersteuning.

Fernand Schaling

Consultancy

Fernand Schaling is binnen de organisatie verantwoordelijk voor functionele werking van het systeem, het testen, de marketing en sales.

Neem contact met ons op

Bent u geïnteresseerd in onze diensten of producten, neem contact met ons op via onderstaande gegevens.

Contact informatie

Paston Solutions B.V.
Handelsweg 42 A
3881 LS Putten
The Netherlands

+31 (0)6 34567 666
info@paston.nl